Functioneel beheerder ECD (myneva) vacature

Als functioneel beheerder sla je voor onze klanten een brug tussen werkprocessen, inrichting van de registratie in het ECD en de management- en sturingsinformatie. Je werkt aan de inrichting en beheer van registratiesystemen en je zorgt dat de informatievoorziening aansluit op de behoefte. Je ondersteunt organisaties bij vraagstukken over werkprocessen, registratie en informatie en vertaalt deze samen met de klant naar oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruikers. 

Bij informatievoorziening kan het gaan om rapportages uit een ECD / registratiesysteem of een ander systeem. Maar je werkt ook met rapportagetools als Power BI of andere BI-software en Excel. Je werkt nauw samen met de klant, collega’s en leveranciers. 

Op dit moment ligt het zwaartepunt van de functie bij welzijn- en zorgorganisaties die werken met het cliëntvolgsysteem myneva. Maar dit kan worden uitgebreid naar andere systemen of naar bijvoorbeeld organisaties die werken met het ECD waar je ervaring mee hebt. 

Geïnteresseerd? 

E-mail een korte brief en CV vóór 4 juli 2022 naar vacature200@kwiz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook met ons bellen op 050 -525 24 73 en vragen naar Bert van Putten. 

  Upload je CV:

  Upload je motivatiebrief:

  Je profiel 

  • Je hebt affiniteit met de beleidsterreinen waarop onze organisatie werkzaam is. 
  • Daarnaast bezit je een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau op het raakvlak tussen organisatie en ICT.  
  • Je hebt kennis van en /of ervaring met myneva of met functioneel beheer van een ander ECD.  
  • Kennis van Excel (waaronder Excel draaitabellen) is handig, kennis van of affiniteit met SQL, databases en / of analysetools als PowerBI is een pre.  

  Je bent analytisch sterk, meedenkend en creatief in het oplossen van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je werkt nauwkeurig, bent goed met cijfers en je neemt initiatief. Daarnaast ben je in staat om prioriteiten te stellen en je werkzaamheden goed in te plannen.  

  Je kunt systematisch en proces overstijgend denken en bent in staat onderlinge relaties te leggen tussen werkprocessen en informatievoorziening. 

  vacature

  Wij bieden 

  Bij KWIZ ben je werkzaam op een breed, interessant en vernieuwend werkveld. Je krijgt een inwerkprogramma op maat waarbij kennisoverdracht centraal staat. In een prettige en informele werksfeer werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.  

  Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals  

  • een aantrekkelijk salaris passend bij de zwaarte van de functie 

  • thuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klant 

  • flexibele werktijden 

  • een pensioenregeling, waar jij niet aan hoeft bij te dragen. 

  • 30 vrije dagen  

  • een laptop en telefoon 

  Het contract is in eerste instantie voor 12 maanden en voor 32 tot 40 uur. 

  Ons kantoor is gevestigd in Groningen, Je werkplek kan ook thuis of bij de klant zijn. Afstemming en overleg vinden met enige regelmaat plaats op het kantoor in Groningen. 

  Over KWIZ 

  KWIZ is een bureau voor onderzoek, advies en informatiemanagement in het sociaal domein. De kern van ons werk is beschikbare data zo te verwerken dat het informatie wordt. KWIZ analyseert en structureert deze informatie voor beleid, werkprocessen, dashboards en monitoren. Onze klanten zijn gemeenten, rekenkamers, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door inhoudelijke kennis én expertise op het gebied van datamanagement en informatievoorziening. Dit doen we met een eenvoudige, nuchtere en pragmatische aanpak.  

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

  kwiz

  Geïnteresseerd? 

  E-mail een korte brief en CV vóór 4 juli 2022 naar vacature200@kwiz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook met ons bellen op 050 -525 24 73 en vragen naar Bert van Putten. 

   Upload je CV:

   Upload je motivatiebrief:

   Doelgroep analyse

   kwiz

   Inzicht in de doelgroep en het gebruik van voorzieningen.

   Lees meer

   Monitoring

   kwiz monitoring

   Periodieke rapportages uit diverse registratiesystemen

   Lees meer

   Financiële analyses

   kwiz

   Inzicht krijgen in de (toekomstige) kosten bij nieuwe ontwikkelingen van beleid en vraag naar voorzieningen.

   Lees meer

   Registratiesystemen

   registratiesystemen

   Wij bieden ondersteuning bij het inrichten van het registratiesysteem en het opleveren van managementinformatie voor juiste sturing en verantwoording

   Lees meer

   Business Intelligence

   kwiz

   Business intelligence maakt het verwerken van ruwe gegevens gemakkelijker bij het verzamelen, verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens

   Lees meer