Functioneel beheerder myneva vacature

We zoeken zowel een starter als een meer ervaren functioneel consultant / beheerder.

Je taken

Als functioneel consultant / beheerder sla je voor onze klanten een brug tussen werkprocessen, inrichting van de registratie in myneva en de management- en sturingsinformatie. Je werkt aan de inrichting en beheer van registratiesystemen en je zorgt dat de informatievoorziening aansluit op de behoefte. Je ondersteunt organisaties bij vraagstukken over werkprocessen, registratie en informatie en vertaalt deze samen met de klant naar oplossingen. Oplossingen die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruikers. Je werkt als functioneel beheerder voor organisaties op het gebied van opvang, welzijn, maatschappelijke dienstverlening, veilig thuis of jeugdzorg.

Bij informatievoorziening kan het gaan om rapportages uit myneva of een ander systeem. Maar je werkt ook met rapportagetools als Power BI of andere BI-software en Excel. Je werkt nauw samen met de klant, collega’s en leveranciers.

Op dit moment ligt het zwaartepunt van de functie bij welzijn- en zorgorganisaties die werken met het cliëntvolgsysteem myneva. Maar dit kan worden uitgebreid naar andere systemen of naar bijvoorbeeld organisaties die werken met het ECD waar je ervaring mee hebt.

Geïnteresseerd? 

E-mail een korte brief en CV vóór 1 april 2023 naar vacature200@kwiz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook met ons bellen op 050 -525 24 73 en vragen naar Bert van Putten.

  Upload je CV:

  Upload je motivatiebrief:

  Je profiel 

  • Je hebt affiniteit met de beleidsterreinen waarop onze organisatie werkzaam is. 
  • Daarnaast bezit je een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau op het raakvlak tussen organisatie en ICT.  
  • Je hebt kennis van en /of ervaring met myneva of met functioneel beheer van een ander ECD.  
  • Kennis van Excel (waaronder Excel draaitabellen) is handig, kennis van of affiniteit met SQL, databases en / of analysetools als PowerBI is een pre.  

  Je bent analytisch, meedenkend en creatief in het oplossen van de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Je werkt nauwkeurig, bent goed met cijfers en je neemt initiatief. Daarnaast ben je in staat om prioriteiten te stellen en je werkzaamheden goed in te plannen.

  Je kunt systematisch en proces overstijgend denken en bent in staat onderlinge relaties te leggen tussen werkprocessen en informatievoorziening.

  vacature

  Wij bieden 

  Bij KWIZ ben je werkzaam op een breed, interessant en vernieuwend werkveld. Je krijgt een inwerkprogramma op maat waarbij kennisoverdracht centraal staat. In een prettige en informele werksfeer werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

  Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals

  •           een aantrekkelijk salaris passend bij de zwaarte van de functie

  •           thuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klant

  •           flexibele werktijden

  •           een pensioenregeling, waar jij niet aan hoeft bij te dragen.

  •           30 vrije dagen

  •           een laptop en telefoon

  Het contract is in eerste instantie voor 12 maanden en voor 32 tot 40 uur.

  Ons fysieke kantoor staat in Groningen, onze klanten zitten in heel Nederland. Je hoeft niet in de buurt van Groningen te wonen maar je moet wel bereid zijn om met (enige) regelmaat naar Groningen af te reizen voor intern overleg. De meeste interne overleggen vinden plaats via Teams. De rest van de tijd werk je bij de klant als dit gevraagd wordt of thuis (of op kantoor bij KWIZ indien jou dit beter uitkomt).

  Over KWIZ 

  KWIZ is een bureau voor onderzoek, advies en informatiemanagement in het sociaal domein. De kern van ons werk is beschikbare data zo te verwerken dat het informatie wordt. KWIZ analyseert en structureert deze informatie voor beleid, werkprocessen, dashboards en monitoren. Onze klanten zijn gemeenten, rekenkamers, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door inhoudelijke kennis én expertise op het gebied van datamanagement en informatievoorziening. Dit doen we met een eenvoudige, nuchtere en pragmatische aanpak.

  kwiz

  Geïnteresseerd? 

  Heb je een goed gevoel bij deze functie? Laat het ons weten! We gaan graag met je in gesprek. Ook als je niet volledig in het profiel past nodigen we je uit om te reageren.

  E-mail een korte brief en CV vóór 1 april 2023 naar vacature200@kwiz.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook met ons bellen op 050 -525 24 73 en vragen naar Bert van Putten.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

   Upload je CV:

   Upload je motivatiebrief:

   Doelgroep analyse

   kwiz

   Inzicht in de doelgroep en het gebruik van voorzieningen.

   Lees meer

   Monitoring

   kwiz monitoring

   Periodieke rapportages uit diverse registratiesystemen

   Lees meer

   Financiële analyses

   kwiz

   Inzicht krijgen in de (toekomstige) kosten bij nieuwe ontwikkelingen van beleid en vraag naar voorzieningen.

   Lees meer

   Registratiesystemen

   registratiesystemen

   Wij bieden ondersteuning bij het inrichten van het registratiesysteem en het opleveren van managementinformatie voor juiste sturing en verantwoording

   Lees meer

   Business Intelligence

   kwiz

   Business intelligence maakt het verwerken van ruwe gegevens gemakkelijker bij het verzamelen, verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens

   Lees meer