Junior onderzoeker vacature

Wij zijn op zoek naar een junior onderzoeker die bij ons aan de slag gaat met het verwerken en analyseren van data en het presenteren van de resultaten.  

Je bent betrokken bij uiteenlopende onderzoeks- en adviestrajecten die KWIZ uitvoert op het gebied van het sociaal domein en zorg. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het schrijven van onderzoeksrapporten en bespreken van de resultaten met onze klanten.

Voorbeelden van projecten waar je bij betrokken zult zijn, zijn het in kaart brengen van inwoners die in armoede leven in een gemeente, klanttevredenheidsonderzoeken onder inwoners die een Wmo-voorziening hebben, analyseren en evalueren van beleid alsmede het maken van scenario’s voor beleid.

Bij het manipuleren van databestanden kan het gaan om het samenstellen en analyseren van databestanden in SPSS zijn ten behoeve van onderzoek, maar het kan ook betekenen dat je een klant ondersteunt bij het inrichten van (management)informatiesystemen en het opleveren van managementrapportages. Je werkt nauw samen met onze ervaren onderzoekers en consultants. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen verantwoordelijkheden te nemen. In het begin voer je met name ondersteunende werkzaamheden uit.

Geïnteresseerd? 

E-mail een korte brief en CV voor 25 maart aanstaande naar vacature201@kwiz.nl of vul hieronder het formulier in. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Bert van Putten via telefoonnummer 050 – 525 24 73.  

  Upload je CV:

  Upload je motivatiebrief:

  Je profiel 

  Je hebt: 

  • affiniteit met de beleidsterreinen waarop onze organisatie werkzaam is; 
  • een afgeronde relevante universitaire of HBO opleiding; 
  • affiniteit met en kennis van SPSS, Excel (waaronder Excel draaitabellen) en Word; 
  • kennis van de verschillende methoden en technieken van sociaalwetenschappelijk beleidsonderzoek; 
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. 

  Daarnaast ben je: 

  • oplossingsgericht; 
  • iemand die niet bang is het initiatief te nemen; 
  • creatief in het bedenken van (en meedenken over)  oplossingen voor onze opdrachtgevers; 
  • iemand die nauwkeurig werkt; 
  • in staat om binnen strakke tijdsplanningen te werken. 
  vacature

  Wij bieden 

  Bij KWIZ ben je werkzaam op een breed, interessant en vernieuwend werkveld. Je krijgt een inwerkprogramma op maat waarbij kennisoverdracht centraal staat. In een prettige en informele werksfeer werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals  

  • een aantrekkelijk salaris passend bij de zwaarte van de functie 

  • thuiswerkmogelijkheden, als het past voor onze klant 

  • flexibele werktijden 

  • een pensioenregeling, waar jij niet aan hoeft bij te dragen. 

  • 30 vrije dagen  

  • een laptop en telefoon 

  Het contract is in eerste instantie voor 8 maanden en voor 32-40 uur. 

  Over KWIZ 

  KWIZ is een bureau voor onderzoek, advies en informatiemanagement in het sociaal domein. De kern van ons werk is beschikbare data zo te verwerken dat het informatie wordt. KWIZ analyseert en structureert deze informatie voor beleid, werkprocessen, dashboards en monitoren. Tevens adviseren wij organisaties over hoe binnen de organisatie optimaal met deze data gewerkt kan worden. Onze klanten zijn gemeenten, rekenkamers, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door inhoudelijke kennis én expertise van dataverwerking, datawarehousing, data-ontsluiting en BI-tooling. Dit doen we met een eenvoudige, nuchtere en pragmatische aanpak. Wij zijn gevestigd in Groningen en Amersfoort. 

  kwiz

  Geïnteresseerd? 

  E-mail een korte brief en CV voor 25 maart aanstaande naar vacature201@kwiz.nl of vul het formulier hieronder in. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Bert van Putten via telefoonnummer 050 – 525 24 73.  

   Upload je CV:

   Upload je motivatiebrief:

   Doelgroep analyse

   kwiz

   Inzicht in de doelgroep en het gebruik van voorzieningen.

   Lees meer

   Monitoring

   kwiz monitoring

   Periodieke rapportages uit diverse registratiesystemen

   Lees meer

   Financiële analyses

   kwiz

   Inzicht krijgen in de (toekomstige) kosten bij nieuwe ontwikkelingen van beleid en vraag naar voorzieningen.

   Lees meer

   Registratiesystemen

   registratiesystemen

   Wij bieden ondersteuning bij het inrichten van het registratiesysteem en het opleveren van managementinformatie voor juiste sturing en verantwoording

   Lees meer

   Business Intelligence

   kwiz

   Business intelligence maakt het verwerken van ruwe gegevens gemakkelijker bij het verzamelen, verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens

   Lees meer