Onderzoeksassistenten vacature

Je hebt affiniteit met de beleidsterreinen waarop onze organisatie werkzaam is; Ook doe je een relevante universitaire of HBO opleiding waarin aandacht is voor de verschillende methoden en technieken van sociaalwetenschappelijk beleidsonderzoek of hebt deze afgerond. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk zijn belangrijk en je bent niet bang om initiatief te nemen.

Geïnteresseerd? 

E-mail een korte brief en CV naar vacature119@kwiz.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Bert van Putten via telefoonnummer 050 – 525 24 73 of mailen op bovenstaand mailadres.  

  Upload je CV:

  Upload je motivatiebrief:

  Je taken

  Als onderzoeksassistent ben je ondersteunend aan de uiteenlopende onderzoekstrajecten die KWIZ uitvoert op het gebied van het sociaal domein en zorg. Je helpt onze onderzoekers bij allerhande werkzaamheden rond onze onderzoekstrajecten. Natuurlijk werk je nauw samen met onze ervaren onderzoekers. Het kan hierbij gaan om de volgende werkzaamheden.

  • administratieve werkzaamheden, zoals het opstellen van brieven.
  • invoeren van enquêtes in Survalyzer;
  •  onderzoeksresultaten verwerken in SPSS en/of Excel
  • plannen en uitwerken van interviews
  • veldwerk, bijvoorbeeld telefonische enquêtes afnemen.
  vacature

  Wij bieden 

  Bij KWIZ krijg je de kans relevante werkervaring op te doen op een breed, interessant en vernieuwend werkveld.

  Het contract is op basis van een 0-uren contract. Op basis van de huidige situatie schatten wij in dat het gaat om een beschikbaarheid van ongeveer 8 uur per week. Dit kan worden verdeeld over meerdere dagen (m.u.v. het weekend en avonden) en kan verschillen per maand. Dit is afhankelijk van het aantal lopende onderzoeken. Beschikbaarheid in de zomerperiode is gewenst. Je inzet is op basis van beschikbaarheid.

  Over KWIZ 

  KWIZ is een bureau voor onderzoek, advies en informatiemanagement in het sociaal domein. De kern van ons werk is beschikbare data zo te verwerken dat het informatie wordt. KWIZ analyseert en structureert deze informatie voor beleid, werkprocessen, dashboards en monitoren. Tevens adviseren wij organisaties over hoe binnen de organisatie optimaal met deze data gewerkt kan worden. Onze klanten zijn gemeenten, rekenkamers, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties in heel Nederland. Wij onderscheiden ons door inhoudelijke kennis én expertise van dataverwerking, datawarehousing, data-ontsluiting en BI-tooling. Dit doen we met een eenvoudige, nuchtere en pragmatische aanpak. Wij zijn gevestigd in Groningen en Amersfoort. 

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  kwiz

  Geïnteresseerd? 

  E-mail een korte brief en CV naar vacature119@kwiz.nl. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Bert van Putten via telefoonnummer 050 – 525 24 73 of mailen op bovenstaand mailadres.

   Upload je CV:

   Upload je motivatiebrief:

   Doelgroep analyse

   kwiz

   Inzicht in de doelgroep en het gebruik van voorzieningen.

   Lees meer

   Monitoring

   kwiz monitoring

   Periodieke rapportages uit diverse registratiesystemen

   Lees meer

   Financiële analyses

   kwiz

   Inzicht krijgen in de (toekomstige) kosten bij nieuwe ontwikkelingen van beleid en vraag naar voorzieningen.

   Lees meer

   Registratiesystemen

   registratiesystemen

   Wij bieden ondersteuning bij het inrichten van het registratiesysteem en het opleveren van managementinformatie voor juiste sturing en verantwoording

   Lees meer