Medewerkers

BERT VAN PUTTEN| Directeur

bert.van.putten@kwiz.nl

06 123 222 81

Bert studeerde economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en is compagnon bij KWIZ. Bert is algemeen directeur van KWIZ. Daarnaast doet hij acquisitie en relatiebeheer en voert adviestrajecten op diverse terreinen uit. 

JAN EVERHARDUS | Dataspecialist/programmeur

jan.everhardus@kwiz.nl

050 5252 473

Jan studeerde Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit Groningen en is compagnon van KWIZ. Hij is eindverantwoordelijk voor alle ICT-projecten en de systemen die KWIZ in eigen beheer bouwt.

PETER DE BRUIN | Accountmanager

peter.de.bruin@kwiz.nl

06 287 750 18

Peter studeerde Onderwijskunde en Marketing. Bij KWIZ doet Peter het relatiebeheer en de acquisitie. Zijn expertise ligt zowel bij de publieke sector als bij het bedrijfsleven.


ALETTE TONNIS DE GRAAF | Consultant

alette.tonnis.de.graaf@kwiz.nl

050 5252 473

Alette is werkzaam als consultant.  Ze heeft rechten gestudeerd aan de RUG. Alette brengt werkprocessen in kaart en implementeert registratiesystemen. Daarnaast  voert ze werkzaamheden rond functioneel beheer en managementrapportages uit.

TESSA SCHOOT UITERKAMP | Consultant

tessa.schoot.uiterkamp@kwiz.nl

06 300 276 89

Tessa heeft na haar bachelor in Sociologie de master Sociale Psychologie gevolgd en is in 2011 afgestudeerd. Ze werkt sinds februari 2013 voor KWIZ als consultant en voert met name onderzoeken uit.

MICHELLE ELLENS | Onderzoeker

michelle.ellens@kwiz.nl

050 5252 473

Michelle heeft HBO Human Resource Management gedaan en Sociologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.
Ze werkt sinds november 2017 bij KWIZ en voert met name onderzoeken uit.

ALEX DE ZWART | Programmeur

alex.de.zwart@kwiz.nl

050 5252 473

Alex heeft de opleiding Applicatie Ontwikkelaar gedaan en is in 2017 begonnen bij KWIZ. Hier programmeert hij aan allerhande applicaties die intern gebruikt en extern geleverd worden.


JOHAN KNOL | Dataspecialist/programmeur

johan.knol@kwiz.nl

050 5252 473

Johan heeft de opleiding Technische Informatica afgerond en heeft de afgelopen vijftien jaar voor diverse organisaties gewerkt als softwareontwikkelaar. Bij KWIZ draagt hij bij aan de ontwikkeling en het beheer van systemen die KWIZ in eigen beheer heeft, waaronder databases, datawarehouse toepassingen, webservices en webapplicaties.
LEONIE LOUWAARS

leonie.louwaars@kwiz.nl

050 5252 473

Leonie heeft Psychologie gestudeerd met een specialisatie in onderzoek. Sinds 2019 werkt ze bij KWIZ als data-analist. Ze verzorgt onder andere de verschillende dashboards.


MEHDI SEDIGHI

mehdi.sedighi@kwiz.nl

050 5252 473

Mehdi is onderzoekend en oplossingsgericht. Met een achtergrond in natuurkunde heeft hij tijdens zijn PhD in natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen veel ervaring opgedaan in het schrijven van codes en programmeren. Mehdi werkt sinds februari 2020 als data analist bij KWIZ.


Doelgroep analyse

Inzicht in de doelgroep en het gebruik van voorzieningen.

Lees meer

Monitoring

Periodieke rapportages uit diverse registratiesystemen

Lees meer

Financiële analyses

Inzicht krijgen in de (toekomstige) kosten bij nieuwe ontwikkelingen van beleid en vraag naar voorzieningen.

Lees meer

Registratiesystemen

Wij bieden ondersteuning bij het inrichten van het registratiesysteem en het opleveren van managementinformatie voor juiste sturing en verantwoording

Lees meer