Wat kan KWIZ voor u betekenen

Organisaties worden geconfronteerd met complexe uitdagingen op het gebied van informatiemanagement, data-analyse en onderzoeksopgaven. KWIZ biedt als bureau voor onderzoek en informatiemanagement gespecialiseerde ondersteuning, waardoor ook deze organisatie kunnen profiteren van expertise die ze mogelijk intern missen.  Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan het formulier hiernaast in.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Neem dan contact op met Peter de Bruin, accountmanager.

E-mail: peter.debruin@kwiz.nl of telefoon: 06-28775018

 • Gratis adviesgesprek  

  Betere besluitvorming en efficiëntie

  Het verkrijgen van relevante en betrouwbare informatie is essentieel voor strategische beslissingen, het verbeteren van interne processen en het voldoen aan verantwoordingsverplichtingen. KWIZ, als bureau voor onderzoek en informatiemanagement, helpt bij het verbeteren van registratiesystemen, optimalisatie van databeheer en implementatie van verbeterde werkprocessen.

  Expertise op maat

  Onze expertise omvat data-analyse, BI-tools en systeemconversies. Met aangepaste oplossingen kunnen organisaties data effectief omzetten in bruikbare informatie, processen optimaliseren en zich aanpassen aan veranderingen in de sector.

  analyse
  cijfers

  Naadloze overgangen, gegarandeerde continuïteit

  KWIZ begeleidt organisaties bij systeemveranderingen en conversies, waardoor de overstap soepel verloopt en de dienstverlening aan cliënten ononderbroken blijft. Onze ervaring zorgt voor rust en vertrouwen in het hele proces.

  Onderzoek voor betere resultaten

  Als onderzoeksbureau biedt KWIZ gespecialiseerde diensten voor kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken in je sector. Van cliënttevredenheid tot effectiviteit van methodieken, KWIZ levert inzichten voor betere besluitvorming en verbetering van diensten, processen en beleid.

  Klanten in het gehele land 

  Hieronder zie je een overzicht van een aantal klanten waarvoor KWIZ werkt. Een uitgebreide referentielijst is beschikbaar.

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Vul ons contactformulier in en we nemen contact met je op. Dat adviesgesprek is natuurlijk gratis.

  Wil je meer weten over dit onderwerp?

  Neem dan contact op met Peter de Bruin, accountmanager.

  E-mail: peter.debruin@kwiz.nl of telefoon: 06-28775018

  • Gratis adviesgesprek  

   Doelgroepanalyse

   kwiz

   Inzicht in de doelgroep en het gebruik van voorzieningen.

   Lees meer

   Monitoring

   kwiz monitoring

   Periodieke rapportages uit diverse registratiesystemen

   Lees meer

   Financiële analyses

   kwiz

   Inzicht krijgen in de (toekomstige) kosten bij nieuwe ontwikkelingen van beleid en vraag naar voorzieningen.

   Lees meer

   Registratiesystemen

   registratiesystemen

   Wij bieden ondersteuning bij het inrichten van het registratiesysteem en het opleveren van managementinformatie voor juiste sturing en verantwoording

   Lees meer

   Business Intelligence

   kwiz

   Business intelligence maakt het verwerken van ruwe gegevens gemakkelijker bij het verzamelen, verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens

   Lees meer